41 svar till “” 70 : Fjädrande (126/365 ) ” 

  1. Och där kom bilden jag själv hade tänkt ta till detta tema 😀 😀 Men jag har fler idéer till lösningar, dessutom gör sig din cykelsadel bättre på bild än min. 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Inte fjädrande nu och inte tyckte jag att de var så fjädrande förr heller för en sådan cykel med sådan sadel har jag cyklat mycket på ;-))
    Ser diskussionen om redigeringsprogram. Jag använder inte det mycket utan fotar så att jag slipper det, men när jag behöver, så har jag och använder Photoshop Elements som är ett ”mindre” Photoshop och därmed ett bra pris. Jag har också Photoshop för jobbet, men jag föredrar Elements för det räcker långt!

    Gillad av 1 person

    • Ja vete katten om de cyklar vi har idag fjädrar så mycket heller, jag cyklar 1,5 mil per dag 5 dar i veckan på en ny cykel . Jag kunde nog önska mer av den vara 😉
      Jag har samma ambition som du , försöker få bilden klar i kameran. Men sen tycker jag den är kul att jobba och leka lite i datorn med dem när jag har tid. Jag började ju förra året med kamera så är rookie på det mesta av allt som hör till.
      Elements har jag aldrig hört något om egentligen . Har du provat Lightroom ? Påminner de om varandra? Lightroom har jag hört bara positivt om.

      Gilla

Lämna en kommentar