Om mig

Hej jag heter Eva och ska testa att vara med i detta projekt 2014. Känns spännande och KUL !  Att fotografera har jag alltid gillat , men att foto med systemkamera och objektiv är nytt för mig. Jag har mycket att lära !

Ja då är snart detta år slut, bilderna är klara ska bara publiceras. Målgången är nära….
Det här var så kul så jag kör igen 2015. Jag kommer att fortsätta på denna blogg för 2015 års 365 bilders utmaningen! Hoppas att träffa er igen som varit med i år , och lära känna nya fotografer!

Ja då har vi kommit en bit in på 2016, jag kör vidare på samma ställe med samma utmaning-det är så kul och givande att möta andra med samma intresse 🙂

I morgon börjar 2017:s  utmaning, jag är med ett år till. Det är så kul! Vi ses !

Ja då har jag gått i mål 2017, jag kör igen 2018 på samma blogg. Hoppas vi ses!

Jaha då var 2018:s utmaning avklarad. Jag kör igen 2019 här på samma bloggadress, det är för kul för att avstå…

Målgången för 2019 är passerad, jag nådde den redan i november. Jag kör igen på helfart 2020. Det är så kul, hoppas vi syns!

Målgång igen.. 2020 check på det! Lika kul som tidigare, vi ses nästa år…

2021 målgång för 8:e året i rad. Jag är med även nästa år 🙂

2022 alla inlägg är klara och på väg att bli publicerade. Självklart är jag med igen nästa år!

Annons

10 svar till “Om mig

 1. Välkommen
  Jag är så glad att jag kom över din blogg
  Du har en mycket intressanta bilder
  Du gör ett bra jobb
  Hälsningar från Luke

  Gillad av 1 person

 2. Hej Eva! Jag har ju inte varit med i utmaningen i år. Såg att man nu kan anmäla sig till 2023 och funderar på om jag ska vara med igen. Skulle därför gärna höra hur du tycker att det har varit under 2022? Har det varit givande? Är deltagarna någorlunda aktiva och kommenterar andras inlägg? Hur tänker du göra 2023?
  Hälsningar, Claes

  Gillad av 1 person

  • Hej jag kommer att gå i mål även i år och bestämt mig att vara med även nästa. Aktiviteten är ungefär som tidigare-aktivast fram till sommaren…Men jag tycker det är fortfarande roligt ändå, lite tråkigt att inte vara med tänker jag. Är misstänksam att jag kommer att fota betydligt mindre då. Hur blev det för dig? Var du ändå lika produktiv?

   Gillad av 1 person

   • Tack för ditt svar 🙂 Jag har nog fotograferat i ungefär samma utsträckning som tidigare, men inte lika mycket dagligen. Det har blivit mera någon gång i veckan och i samband med resor eller andra ”utflykter”. Men jag är med i en fotoklubb också och vi träffas en gång i veckan (utom sommaren och en period runt årsskiftet) antingen för att fotografera eller för någon annan fotorelaterad aktivitet.
    Jag funderar ändå på att delta i utmaningen under 2023. Det är roligt, stimulerande och lärorikt att försöka hitta lösningar på alla teman och att ta del av varandras bilder. Och man blir nog lite mera produktiv 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s