28 svar till “” 255 : Ruggigt (223/365) ”

  1. Snygg bild som ser proffsig ut. Snyggt med rörelsen i bilden. Det ser verkligen ruggigt ut. Väldigt fint med bilarnas ljus som speglar sig i asfalten. Tur ni ändå hade fint väder resten av tiden där.
    Grattis till en proffsig och snygg bild !!

    Gillad av 1 person

  2. Åh, vilken härlig bild. Inte för att jag tycker om regn heller (därför bor jag på Gotland…) men det var en riktigt vacker bild du fått till!

    Beträffande att komma in på min hemsida – det är ingen annan som signalerat att det är bekymmer och ”trafiken flödar normalt” på den enligt min statistikmätare
    /Håkan
    http://hemhaid.blogspot.se/

    Gillad av 1 person

  3. Riktigt läcker bild! Gillar ljuset och glittret från bilarnas strålkastare och en härlig rörelse med personen som hastar över gatan. Snyggt jobbat!

    Svar på min nattbild: Tack Eva…
    Bländare 2, exponeringstid 1/30, ISO 2000 … bilden tagen med min lilla Olympus, som har en funktion som heter ” Handhåll. Stjärnljus”. Tar flera bilder som läggs ihop till en och samtidigt reducerar oskärpa…

    Gillad av 1 person

  4. Tycker det är så kul med gatufoton. Här har du verkligen fått till en bra berättelse dessutom, med den shortsbärande mannen med paraplyet som försöker skydda sig mot ösregnet. Och så alla taxibilar som väntar på grönt ljus. Klockrent.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar