44 svar till “” 280 : Snökristaller (14/365)”

  1. Vackra kristaller och vackert ljus!
    En fråga… förut har jag kunnat klicka på dina bilder för att se lite närmare – den här skulle t.ex. vara kul att se uppförstorad… men sedan ett par månader tillbaka går inte det. Kollade gamla inlägg från förra året och fram till den 18 nov. kan jag förstora, men som sagt inte nu… och nu är jag då lite nyfiken på varför…

    Gillad av 1 person

  2. Förstå mig rätt nu Eva, när du läser fortsättningen 🙂 Jamen där är den ju, den bild jag tog på temat fröställning förra veckan. I tankarna stämmer den precis. Bara det, att den inte alls blev så på fotot, hihi. Snön hade redan blåst av, opererade magen gick inte att böja, och inte var fotografen lika bra heller 😉 Jättevacker bild, som verkligen visar upp snökristaller. Gillar ljuset, skärpeinställningen och den rena kompositionen. Platsar definitivt på ngn vägg för den som längtar efter vintern 🙂 PS: Tack för flitiga besök hos mig. Jag började nytt jobb för en vecka sen så än är jag helt slut på kvällarna och får satsa på ”helgrond” till er nu i början. Ha en bra arbetsvecka Eva!

    Gillad av 1 person

  3. Jo den gick bra…16 dec. Så jag är väl tillräckligt bra nu för att börja bli otålig, men får tåla mig några veckor till innan det har läkt ihop helt på insidan. Ja, nya jobbet är spännande och full fart från start. Ska producera massa trycksaker och annonser till båtmässan, det är skoj att få vara kreativ. Tack!

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar