Kamera

Jag fotar med Nikon D 3200. Jag började att använda systemkameran i januari när jag hoppade på detta projekt. Kameran är min dotters .Ibland med min Iphone5.

Nu har jag köpt mig en Nikon D 7100 . På den har jag ett 18-200 mm.

Nu har jag uppdaterat mig med en Nikon d750.

2 svar till “Kamera

  1. Halloj! Nytt år snart och så kul att du fortsätter. 🙂 Då blir det dags att lägga till ”2014” i texten ovan. Jag ser fram emot att fortsätta glädjas och inspireras av dina bilder. Jag gillar särskilt att du pratar foto”teknik” i kommentarerna. Genom att du berättar hur bilden tagits lär lföljarna sig mer. Tex din bild på bröllopsringarna – jag hade ingen aning om att sådana objektivringar fanns, och ditt tips fick mig att läsa på mera sen. Har man inte tillgång till fotokurs i närheten är bloggtipsen verkligen bra.

    Gilla

    • Tack så mycket 😄 vad glad jag blir om jag kan inspirera någon annan. Jag var helt nybörjare med systemkameror när jag gick med här. Man lär sig mycket genom andra , det är så kul! Close-up ringarna är riktigt skoj att jobba med kul att du blev intresserad . Det du skrev om ett foto forum på din blogg låter jättespännande. Blir ett roligt 2015 fotoår!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s