12 svar till “” 1 : A room with a view (273/365+1) ”

 1. Gillar ”rummet” men kanske lite kallt i rummet. Men inne i tältet var det nog varmare, får jag hoppas 🙂 Väldigt vackert runt omkring med härliga färger. Och så fint med dimman som ligger runt omkring bergstoppen. Snyggt !

  Gillad av 1 person

 2. Häftig utsikt att vakna till! Tänker på när vi bodde på ishotellet, -5° inne och -15° ute, lite kallt när man skulle gå till toan i ”varma huset” på natten. Men en härlig upplevelse. Skulle vilja göra som ni gjorde, men min kropp gillar nog inte tältande längre. Avis på dig som varit där uppe och fotat hösten så vackert.

  Gillad av 1 person

  • Jag var lite nervös innan att jag skulle få frysa…. men det gick bra ett fjälltält & fjällsovsäck var mycket bra att ha. Vi hade uppblåsbara madrasser du vet från Jysk som man blåser upp med strömkabel. Som att sova i en säng. Suveränt för våra ryggar. Dessutom kom man upp från marken där kylan och det blöta är. En upplevelse i sig att tälta som ett äventyr. Men finns jättefina stugor i Björkliden & hotellet är samma. När jag frågade syrran om vi skulle fara sa jag-när skogen brinner vill jag åka…vi lyckades pricka in så glad över det. Sedan att gjort denna resa tillsammans med henne var ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s