” 319 : Underhållande (356/365) ”

Att vara på fotoföreläsnigar är inte något som jag har chans att få gå på så ofta, men igår var jag i Umeå hela dagen med Susanne och Marie och lyssnade på olika föreläsare och gick på fotomässa. Så kul och trevligt! Denne man var både UNDERHÅLLANDE & en superbra fotograf. Han heter Staffan Widstrand.

Annons

20 svar till “” 319 : Underhållande (356/365) ”

  • Ja det var så kul 😀 att få delade det även med två andra som har samma intresse är givande! Det är varje år i Umeå i oktober. Det heter Photoexpo. Det är Cyberfoto som är arrangör. Tom gratis inträde 🙏 kolla deras hemsida om de har någon länk till de inspelade föreläsningarna.

   Gilla

  • Tack så mycket 😊 ja eller hur! Susann bor här i Piteå vi lärde känna varandra genom bloggen för 3 år sedan. Marie träffade jag för första ggr på föreläsningen. Jag träffade även henne via bloggen men har aldrig träffas. Jag sökte upp henne via FB och helt sonika frågade om vi skulle träffas på mässan. Så kul att träffas för första ggr.

   Gillad av 1 person

 1. Ja visst är det kul med fotodagar och föreläsningar 🙂 Synd att man bor lite för långt bort men vi har Naturfotodagen varje år här i Västerås. Den besöker jag dom gånger jag kan och inte jobbar.

  Gillad av 1 person

  • Tyvärr är det bara denna mässa i Norrbotten som finns för oss. Den är 1 ggr/år. Vi körde 44 mil i bilen för att kunna besöka den. Vi bor i fel landsända. Synd det är så kul & lärorikt. Lyckos er som har större utbud.

   Gillad av 1 person

 2. Intressant! Jag har varit en fotograf som visat dåliga bilder. Sedan blev jag en bättre fotograf och visade aldrig dåliga (enligt mig) bilder men nu är jag tillbaka till att bara vara fotograf igen! Jag bryr inte lika mycket om att allt ska vara perfekt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s