20 svar till “” 99 : Hemfärd (197/365) ”

 1. Verkligen vackert! Själv lyckas jag aldrig att ta bra bilder med min mobil och därför använder jag den aldrig som kamera. Har du redigerat mycket efteråt eller ”blev det bara så här bra”? 😀

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 😀 nej jag har inte redigerat mycket. Lagt på skärpa bara. Det här året har det blivit några mobilbilder mer än vanligt på bloggen. Fick ny iPhone rätt ok kamera. Men det hjälps inte nog föredrar jag min Nikon… men bättre en mobilbild än ingen brukar jag tänka. Jag cyklar mycket nu 1,5-2,5 mil om dagen. Då passar jag på att fota det jag ser. Kameran är inte med då, bara mobilen. Eftersom jag far mellan jobbet/gymmet & hemma cyklandes.

   Gillad av 1 person

 2. Jättefin bild! Jag säger samma som Anita! Fina bilder fotograferar jag inte med mobilen! Jag försöker inte ens knappt för jag får aldrig till det i alla fall! Däremot fotograferar jag mina krukväxter och katter ofta med mobilen och det är mera ögonblicksbilder!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 😀 i år har det blivit många mobilbilder på bloggen. Cyklar mycket 1,5-2 mil om dagen. Stannar & fotar när jag ser nåt. Har inte alltid med mig kameran i väskan. Både och känns det, föredrar min kamera men bättre mobilen än ingen bild.

   Gilla

 3. Jättefin bild på vackra Piteälven! Jag har nästan bara mobilbilder i år, då det har strulat med min dator och nu när jag fått en ny kan den inte läsa in bilderna (men det ska jag lösa på något sätt) och från början hade jag inget redigeringsprogram heller. Tappar lite sugen och farten då tekniken strular… Men, mobilen är så mycket bättre än inget. 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s