10 svar till “” 327 : Uppblåst (25/365) ”

  • Bra lungor efter all handbollsträning 😀 det gällde att blåsa starkt men i jämn ström. Lite trixigt faktiskt. Men det är därför hon som sitter i förgrunden ( den som är glasblåserskan) och styr hur mycket och hårt man ska blåsa.

   Gillad av 1 person

  • Ja det var det 😀 nej glaset är i en träbox på golvet, min dotter blåser on luft i glaset som formas i boxen. Hon som sitter (glasblåserskan) styr hur hårt och mycket min dotter ska blåsa genom att kika in i boxen. Jag hade väggen bakom & på sidan annars hade jag fått med boxen. På min sista sida hade jag brännugnen 😅

   Gilla

  • Tack så mycket 😀 Ja gör gärna det 😀 det heter Heta hyttan det är 5 minuters bilväg från stan. Furunäsets företagsby, mot havsbadet i den riktningen. De har en webbsida om du vill kika. De har väldigt fina saker till försäljning där också.

   Gilla

 1. Fin bild i görandet även om man kan önska att själva glasmästaren inte var i vägen då bilden även väcker nyfikenhet. Det är såååå roligt att blåsa glas! jag har blåst en vas och en skål och skulle gärna blåsa fler saker. En rolig present att få och ge bort, eftersom det blir något av det att spara.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s