” Eget tema : Montage (323/365) ”

Fotat porträtt av min yngstas (nedersta raden, i mitten) handbollslag. Sedan gjorde jag ett montage av alla 15 bilder. Kul & annorlunda lagbild, tänkte jag.

Annonser

8 svar till “” Eget tema : Montage (323/365) ”

  • Tack så mycket 😃 själv så tycker jag det är charmigt att de inte gör precis likadant alla 15 st, blir mera personligt med handen. Att frilägga hår är väldigt svårt och pilligt, blev riktigt nöjd med resultatet!

   Gilla

  • Tack så jättemycket, vad jätteglad jag blir 😃 tar lite tid när man får sådana här idéer, men så kul jag har haft när jag jobbade med det. Har tänkt att publicera den på en hemmamatch som ett evenemang på FB & överraska laget. De har just nu en bild på en boll som jag tidigare gjort med Nif:s logga på som är ett kul montage som jag hittade på . Jag gillar att leka i PS i mån av tid, det är avslappnande på ett kreativt sätt.

   Gillad av 1 person

    • Ja det är en hel del pill…jag har nog lagt ned 20 timmars jobb på denna med alla små detaljer. Sen är jag nördig också och vill bli nöjd själv när jag har en idé, dessutom tiden med fotandet och redigering av tjejernas porträtt (finnar mm, de ville gärna det) så jag ska nog det dubbla med timmar om jag ska räkna ihop. Tjejerna och deras föräldrar blev jättenöjda och glada, det blev bättre än vad de hade hoppats på- värmer mitt hjärta- då är det värt alla timmar känner jag när man ger och får tillbaka ❤️ jag har hållit på lite med Friläggning det är kul men krävs lite tid men är så himla kul. Prova 👍🏻

     Gilla

      • Beror på vad man frilägger, här är det 15 pers= 15 bilder att frilägga. Med alla dessa håruppsättningar med så hår flygandes runt om…… pälsdjur och hår är det svåraste för man vill ta med alla strån annars blir det konstigt, samtidigt vill man inte ha med bakgrunden mellan stråna. Ett föremål med skarpa kanter tex hus, sten mm. tar några minuter er sak att frilägga. Att tex placera en båt från en bild till en annan bild med en sjö kan nog ta 30 minuter max.

       Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s