20 svar till “” 348 : Yrsel (283/365) ”

  • Tack så jättemycket 😃 den har varit med här på bloggen som ett eget tema fotspår för 2 år sedan. Jag kände att den var en bra affisch bild eftersom jag gillar att skapa stilleben. Men att göra en utställning tar tid det blev 33 bilder. Så jag har inte skapat några denna höst, har varit tidsbrist. Nu längtar jag att göra några stilleben igen. Ja en månad är länge, hoppas många tycker om den!

   Gilla

    • Tack 😃 ja att sitta och jobba med den var bara kul. Samtidigt har jag lärt mig en hel del om detta med att tänka hur, vad, vilken & hur man sorterar bort bilder. En process. Jag valde att välja ut de jag tycker om mest av mina bilder utan att fråga någon annan vilka. Men det var svårt, man har ju en relation till varje bild dessutom ska de passa någorlunda med varandra på väggen. Riktigt kul. Jag har även lärt mig att namnet mitt som jag skriver på bilder jag publicerar ska jag dra högre upp-om man förstorar i A4 & köpt ram till den….. 😉

     Gilla

     • Jag kan tänka mig att det får gå några varv innan man helt har beslutat sig för vilka som ska med. Jag tycker att det är en process bara att välja bilder till en bildserie på bloggen, det kan snurra runt ett tag i huvudet. Men en utställning… vad stolt du ska vara. Learning by doing blir det ju.

      Gillad av 1 person

      • Ja det har varit bra på många sätt. De bilder jag är extra rädd om ska jag jobba med i 6000 pix i fortsättningen i stället för i 1000. Vissa har jag bara kvar i 1000 för jag har gjort de för bloggen, men att förstora en bild som man först har komprimerat blir inte bra. Det tar även större plats att spara dem men det är det värt om man vill förstora. Det har jag inte heller tänkt på förr, bra att lära sig.

       Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s