24 svar till “” 147 : Höstmarknad (275/365) ”

 1. Vilken kreativ lösning på temat ! Stämmer så bra att det finns ju ute i skogen också 🙂 Du har fångat alla de godaste som man kan hitta på en marknad. Snyggt med de fina röda bären omkring svampen och är det månn tro också blåbär som skymtar i bakgrunden ?
  Är svampen ätbar ? 🙂
  Härligt ljus, fint perspektiv, snyggt med skugorna, härliga färger.

  Gillad av 1 person

  • Tack så jättemycket 😃 ja det är blåbär. Jag har ingen aning om svampen, kan bara de vanligaste. Tyckte bara att denna var finast på bild 😉 har någon gång tänkt att gå kurs, men det får vänta jag kom in på bägge Universtitetskurserna och jobbar 100 %. Så det får bli när jag har mera tid. Jag nöjer mig med att köpa än så länge på affären 😉

   Gillad av 1 person

   • Jag föredrar också att köpa dom i affären 🙂 Säkrast 😉
    Blir det kurser i foto ? I vilket fall som helst så är kurser hur roligt som helst. Jag älskar det 🙂 Kul att lära sig nytt.
    Jag ska också börja en kurs i slutet av september . Är i foto. Men jag föredrar på distans, eftersom jag inte vill pendla. Men kul ska det bli 🙂

    Gillad av 1 person

    • Jag går bägge på distans, Digital kompentens & lärande 1 7,5 p mot Umeå. Sen på Linnéunniversitetet går jag Digital image editing , den är på engelska. Den första är enbart jobbrelaterad, fast inte via jobbet utan bara för skoj. Den andra är mitt första val om det blir för mycket när jag jobbar 100%. Vad spännande vad ska du läsa?

     Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s