” Eget tema : Pictorialism (337/365) ”

(Forts från bild nr 336) Sedan tog vi fram en spets, temat är PICTORIALISM . Det hade jag aldrig hört förr..Lite kul att leka 😉 men vilken som man gillar är nog lite olika….

Annons

26 svar till “” Eget tema : Pictorialism (337/365) ”

  • Tack så mycket 😃 ja inte jag heller, jag fick med googla. Har varit helt ställd inför utställningen vad jag skulle göra, men det var kul att ha ett svårt tema har gruvat mig lite för att fota när man inte riktigt vet vad man ska göra av det. Hade en idé för utomhus men så kom snön den var inte i min bild 😳 så då blev det detta istället.

   Gillad av 1 person

 1. Spännande tema! Har som ni andra aldrig hört ordet förut men för mig är det dessutom så att trots att jag googlat har jag inte riktigt koll på vad det betyder…. men bilden blev läcker hur som helst! Hur gjorde du för att få dit spetsen över ansiktet??

  Gillad av 1 person

 2. Vilken spännande bild! Gillar hur du använt ljuslingan och spetsen. Inte jag heller hade hört talat om detta ord. Verkligen klurig och utmanande slutuppgift på kursen. De här läckra resultatet kan väl inte bli annat än klart godkänt, tycker iallafall jag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s