” 177 : Lyx (178/365)”

Den största båten är 52 fot = 1,7 miljoner $…. LYX 😉

Annonser

30 svar till “” 177 : Lyx (178/365)”

  • Tack så mycket 😃 ja denna båt som är störst ägaren sålde sitt läkemedelsföretag till USA . Han blev inte barskrapad efter båtinköpet ens 😳 bara bensin, skatt & vinterförvaringen är för dyrt för vår familj 😉 kul att de spenderar det på något de vill ha och inte lägger pengarna på hög. Vi har ägt en Bella 620, hade vi haft kvar den hade jag nog inte ens vågat lägga till bredvid denna, tänk om fienderna skulle fara snett!!!!!!

   Gilla

    • Nej & inte vara ” hopp i land Kalle ” 😳 hi hi
     Vi hade jättetrevliga år med båt. Åsa N som är med här och vi har haft mycket mys. Men var sak har sin tid, min mans jobb gör att han är borta 45/veckor per år. Semester får vi vara glada om han ens har någon vecka på året. Så den sålde vi. Men blir sugen när jag ser båtar & minns hur kul vi hade.

     Liked by 1 person

     • Oj, är han borta så mycker. Då förstår jag att det inte funkade. Jag har ju aldrig varit nån båtmänniska men jag förstår tjusningen och att du längtar.

      Liked by 1 person

      • Japp sen den äldsta var nyfödd. Man får ta vara på ledigheten tillsammans när den är. Det är inte alla helger heller han är hemma. Så båt blev lite för mycket att ta hand om, räcker med underhålla huset ( idag ska vi måla 😉) ja det bästa med båten var när jag vaknade alla sov eftersom de vakna frukost med nedkabbat tak sen morgondopp i älven eller havet som var stilla. Sen ☕️ medans barnen badade vidare, det är kära minnen 💕

       Liked by 1 person

 1. Jättefin bild med härligt ljus – perfekt tolkning på temat! Har också en lyxbåt (ja på bild alltså :)) som jag tänkte till temat, men vädret var grått och trist, så jag avvaktar med den och ser om jag kan hitta en med bättre väder…

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s