28 svar till “” Eget tema : HDR (128/365) ”

 1. Åh, har du sån lyx!! 🙂 Väldigt fin blev den också. En helt annan fråga, det här med egna teman på utmaningen. Tar man de utöver listan eller hoppar man över samma antal bilder på listan som man tar egna temabilder?

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 😀 Jag for sent ikväll för att få fota solnedgången för att få jobba med. Kul med tekniken men tar ett tag innan man hittar alla reglage och knappar, men kul när man har tid och lär sig( steg upp 5:00 jobbat och varit sedan på körkortsutbildning för den äldsta 😳, skönt att slappa vid datorn sen..)
   Du väljer när du vill ha en egen. Men välj och stryk inte bort någon annan innan i slutet, man vet aldrig vad man hittar för teman. Totalt 365 på året. De teman som då är kvar blir bara kvar ovalda. Man måste inte använda sina 52. Men admin samlar upp de egna och gör nästa års nya teman av de som de väljer ut, jag har fått med några från min lista förra året det är jättekul att se de i andras tappning.

   Gillad av 1 person

   • Åh jösses, kan tro dina ögonlock börjat kippa efter luft nudå om du varit vaken så länge.
    Ja det där med knappar hit och dit och att minnas varför och i vilken ordning är inte lätt. Men kul att lära sig förstås.
    Tack för svaret ang. eget tema. Ja det måste vara kul att se hur andra tänker på eget tema. Nu ska iallafall jag försöka sova. Godnatt på dig och sov så gott! 🙂

    Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 😀 i min kamera har jag HDR funktionen. Men sammanfogar 5 bilder till en i mitt nya bildbehandlingsprogram. Många inställningar som ska komma ihåg, reglage som ska dras åt (helst 😉) rätt håll hi hi . Kommer nog att ta ett tag för mig att bli bra på men rackarns kul att sitta när jag har tid att pilla lite.

   Gilla

 2. Fin bild! Så inne i fotokonsten var jag inte så jag visste vad HDR var för något, men nu när jag läst kommentarerna och dina svar fattar jag vad det handlar om. 🙂 Så har man lärt sig något nytt igen. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 😃 det som är bra med detta är ställen som är väldigt ljusa och väldigt mörka partier så bilden blir inte tillräcklig i omfång, HDR fångar upp dessa och tar fram alla djup.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s