” 360 : Äsch då! (1/365) ”

ÄSCH DÅ ! …Fick min EGNA kamera i förrgår.. vid nästa nyår har jag fått koll på de nya knapparna 😉 hi hi

Annonser

70 svar till “” 360 : Äsch då! (1/365) ”

 1. Åh, vilken häftig bild. Spännande! Lycka till med nya kameran. Vilken sort? Jag försöker få inspiration och motivation att vara med igen, men det blir nog så…

  Gilla

 2. Anar att det är fyrverkeri du testat att fotografera….eller?!
  Du ska se att du grejar kameran…jag har en äldre modell D5000, men den är jättebra duger så bra så. Har alla de objektiv jag vill ha till den – makro, 250 mm, 500 mm och normal förståss. Jag har också en Canon PowerSX50HS. Den är himla bra – lätt och inbyggt objektiv macro till 1400 mm! Och så min mobil….det får ju räcka ;-)))
  Då är vi igång – ska bli så kul att följa dig!

  Liked by 1 person

  • Japp det var tanken, hi hi..blev lite körigt 😉 men ett kul resultat ändå … 500 det måste vara läckert! månen blir plötsligt nära! Jag vill bygga ut mina objektiv, men börjar med kameran 😉 Detsamma !

   Gilla

 3. Kul med egen kamera och det underlättar ju när man ska nöta in greppen. Jag bestämde mig för att lära mig en funktion åt gången och sökte upp en miljö där jag kunde träna på den. Enda sättet för mig 🙂

  Gilla

 4. Känner igen det där med nya prylar och alla finesser i dem. Eftersom gubben min köpte sig en filmkamera på mellandagsrean så tror jag att jag ska ”låna” hans fina kamera och ge mig ut och ta lite ”riktiga” bilder istället för att bara använda min smartphone.

  Gilla

  • Alla nya prylar är roliga, men det är ibland svårt att förstå dem. Jag lånade hela förra året min dotters och ville ha en egen . Nu har jag det ska ”bara” lära mig den först 🙂 hi hi

   Gilla

 5. Grattis till din nya kamera (vad blev det, likadan som din dotters?) och till en kul bild. Plötsligt känner jag mig stressad … alla rivstartar och jag tog första idétitten på temalistan först igår … jag behövde några dagar ledigt. Visst var planen att fota 1 januari men kroppen ville vila. Jag får ta igen det i helgen 🙂 Gott Nytt År Eva!

  Gilla

 6. Kul bild – ungefär som mina foton på fyrverkerierna…och jag har redan haft min kamera snart ett år…Fast träning på just det här får man ju bara en gång om året, tröstar jag mig med!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s