” 306: Tidsfördriv ( 363/365) ”


Ett härligt TIDSFÖRDRIV är att se på vatten, det ger avslappning och energi på samma gång .

Annons

18 svar till “” 306: Tidsfördriv ( 363/365) ”

 1. Den här gillar jag. Väldigt klara färger och tjusigt vatten. Den rinnande känslan kommer med in i bilden. Det slog mig också att det var vindstilla … inte lätt att få växterna skarpa annars. God fortsättning Eva! Idag gick jag i mål så nu gäller det att gnugga geniknölarna inför starten om bara några dagar 🙂

  Gilla

     • Nej, tyvärr kan jag inget om gråfilter. Använder än så länge bara en skylight, för att skydda linsen och den tar väl bort en del reflexer också. Men gråfilter, är det inte det de använder för långa exponeringar dagtid? För molnfotografering tex? Isf tror jag att ett helt är bra, för att få samma färgkorrigering över hela bilden, om du förstår hur jag menar. Eller så har jag helfel ;). Kanske ett bra fotoskolan-tips för dig att ge Gunilla? Jag läser gärna en sån artikel.

      Gilla

      • Halv är bra att du kan välja himmel eller vattnet. Men ibland behöver man båda som du säger för exponeringar i lång tid. Men jag har bara provat mitt halva är sugen på ett helt. Skulle vara kul att höra med någon som testat. Blå har jag även ett halvt , samma där skulle vilja höra lite mera innan/ om man köper….

       Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s