” Eget tema : Fallfrukt (359/365) ”


FALLFRUKT 😉

Annons

9 svar till “” Eget tema : Fallfrukt (359/365) ”

 1. Den här har du allt hållit på ett tag. 😉 Snyggt komponerat. Jag hade samma idé för temat Jäsning men tiden sprang iväg och mamma var flitig med rakan i sin trädgård. Jag tycker det är så läckert med fruktens alla färgnyanser och sen kontrasten med det begynnande möglet. Verkligen naturen på ngt sätt. Plommonen i mammas trädgård varierade i olika toner av lila, rosa och solrödad .. mot grönt gräs.

  Gilla

 2. Eva, du hade ju en fråga om blogspot och läslistan. Nu hittade jag det av en slump. Man skapar sig en användarprofil på https://www.blogger.com/ .Gratis. Från profilen har man också en läslista för bloggar, precis som på wp. Då når man de flesta användarna från två listor. (vi med egna installationer får stå i skämshörnan, där behöver ni ha en oberoende reader.) Tänk vad mycket man lär sig efter man fått en fråga 😀 Hade ingen aning om listorna, de är ett plus i kanten för blogg hos ”centralen”. Annars gillar jag egen för man kan plocka ihop sin egen kombination av programtillägg osv. Trevlig kväll!

  Gillad av 1 person

  • Det här känns överkurs för mig 😳 hi hi måste jag ha en till blogg ? Eller bara en användare? Men hur får man in den i sin egen då? Är WP och blogspot då involverade i varandra på något sätt ? …

   Gilla

   • Bara en användare. Du får inte in den i din egen, du får en ”läscentral-sida” inne i blogspots värld också, precis som den du använder på wordpress.com. Då har du en för respektive system och har din egen länk förifylld för varje kommentar.

    Alternativet är alltså att ha en RSS-läsare/reader där du kan välja att följa vilken som helst hemsida/blogg oavsett var den ”bor”. Där har du däremot ingen egen profil och därför ingen förifylld länk eller meddelandeutbyte, det är bara en läsetjänst för att snabbt få översikt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s