24 svar till “” 7 : Avbrott (295/365)”

  • Tack så mycket 😄. Det är en staty eller konstverk , någonstans mitt emellan 😉. Jag står upprätt & fotar & är 1,70 så den är ganska stor. Tänkte inte på att den ser ut som den svävar, eller ser monterad ut . Kul att se sina bilder genom andra!

   Gilla

 1. Ursnygg! Bra stämning. Jag var också säker på att det var montage tills jag läste kommentarerna. Missade ”stöden”, de smälter in fint i bakgrunden. Hade jag tittat mer noga hade jag ju sett att det vackra, guldiga ljuset går igen på koppen. Jag ser fram emot att utforska mörkerfotografering så snart regnveckan är över. Har du fotat detta med stativ? Hur gjorde du annars? Själv har jag hittills krupit omkring på marken och ibland fått med förgrunden i bild. Har nu fått låna ett stativ – jippii!

  Gilla

 2. Jag har tittat på fotot flera gånger och trodde först att du trixat i ett redigeringsprogram. Sedan trodde jag att du fotograferat ett skyltfönster med koppen och kannan på glaset. Såg sedan de svarta metallstängerna under, men kunde ändå inte riktigt få ihop bilden då kaffekopp och kaffekanna känns som fler skrivit – att de svävar. Det här fotot skulle bli ursnygg som fototapet i ett kök, kafé… Den gula färgen från lampan är som pricken över i:et. Kanonsnyggt foto!

  Gilla

  • Tack så mycket 😃. Ja jag går nu hos Gunilla första kursen, jättekul & behövligt för mig. Börjar att få lite kläm på några rattar & skruvar nu. Ja visst är det kul att den får stå orörd, hoppas att det blir så länge till. Jag gillar statyn, lite ovanlig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s