” 162 : Livets triangel (223/365)”

 

Min man, min äldsta & min yngsta = LIVETS TRIANGEL för mig ❤️. Fotat med min IPhone.

Annonser

31 svar till “” 162 : Livets triangel (223/365)”

 1. Vilken härlig bild på den finaste triangeln som finns! Jag har varit ”borta” ett tag från bloggandet, men har kikat igenom det du lagt upp sen sist och det är kanonfina bilder alltihop. Bra jobbat och jag frågar som Gunilla: Behöver du gå? 🙂

  Gilla

  • Tack så mycket , vad glad jag blir :-). Fin fin komplimang från både dig och Gunilla! Rattar och knappar dessutom att ha rätt typ av kombinationen blir jättebra för mig med kursen , det behövs massor av kunskap där för mig 🙂 Skönt att få jobbet hemma klart, så du nu kan blogga mera. Jag ser fram emot att se dina inlägg!

   Gilla

    • Visst är det kul. Jag har varit in och kikat på den bloggen och sett att det står angivet, vars hittar man det? Är det när man laddat in de i datorn eller på kameran ? Jag kommer inte ihåg har jag ställde in värdena.

     Gilla

     • Du ser det i kameran medan du fotar och den syns det även i datorn om fi ber den visa. Det är iso, bländare och slutare som är mest intressant tycker jag. Om du valt vitbalans syns också och mycket annat. 🙂 Det är en rolig kurs och den gav mig modet att lämna auto-inställningen.

      Gilla

      • Tack så mycket😄. Jag började i våras att testa s & a. Iso lärde jag mig i sommar . Det blir skillnad på bilderna har jag märkt, kul! Det andra du skriver blir spännande att få kunskaper om. Det här blir jättekul.

       Gilla

 2. Ping: ”Livets triangel” | 365 FOTON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s