22 svar till “” 357 : Årets (217/365)”

 1. Semesterveckorna går så fort. Visst är det med blandade känslor man går tillbaka till jobbet. Själv har jag inget jobb att gå tillbaka till och det känns INTE bra.

  Gilla

  • Ja det kan jag tänka mig. Själv har jag ett jobb och som jag dessutom trivs jättebra med. Så det blir kul att cykla iväg på en stund och träffa alla igen. Hoppas att du får ett fort! Vad är det du jobbar med, var det inom kök eller?

   Gilla

  • Tack så mycket 🙂 . Solnedgångarna i sommar har varit helt magiska! Tur att jag har haft kameran med mig några av dessa. Kul att när snön viner i vinter kunna ta fram dessa och kika på 😉

   Gilla

  • Tack så mycket 😃. Ja det här sommarens värme har varit fantastisk. Men det bästa har varit 2 veckor tillsammans med familjen! Det är 4 år sedan min man hade sommarsemester. Förutom 2 dagar/ år för barnens fotbollscuper. Det var på tiden 😉

   Gilla

 2. Så skönt med gemensam semester för hela familjen. Det behöver man. När det är så här fint kan man ha semesterkänslan kvar även när jobbet dragit igång igen.

  Gilla

  • Ja den bästa i Sverige på flera år. Att få vara alla 4 är det bästa med denna sommar för oss, men vädret har bidragit till många härliga dagar på stranden. Nu när vi har börjat om har vi farit till stranden efter jobbet. Suttit ute länge på kvällarna, känns inte som om man har börjat om att jobba. Kanon får gärna fortsätta lääääääänge till !

   Gilla

 3. Denna sommar borde alla som gillar värme vara nöjda med, men det är ju inte alla som ”fixar” att det är så varmt. Jag har haft fyra veckor nu och har en femte kvar, men sedan börjar ekorrhjulet igen. Ja må säga att jag ser fram emot min pension om några år ;-)))

  Gilla

  • Ja så är det. Jag tillhör den skara som gillar värme, har mycket värk i leder & muskler. Denna sommar har nog varit en av de bästa på många år för min kropp. Men pappa som har hjärtflimmer har det varit jobbigt med värmen, det är rätt olika. Jag hade 5 veckor med sol & hög värme , 2 dagar regn, det kan inte bli så mycket bättre för mig &min kropp.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s